Jump to content

Temp Sensor: MAXTEMP


rlrcstr

Recommended Posts

Posted · Temp Sensor: MAXTEMP

I have a PT100 sensor that, when tested by itself (Not connected to anything), I get a reading of about 108 ohms at room temperature. But when I connect it to the printer control board, I get a 100/0 MAXTEMP error.

Why is the control board not getting the same reading as my multimeter? What should I look for to troubleshoot?

Thanks.

J

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • UltiMaker Cura 5.8 beta released
        Another Cura release has arrived and in this 5.8 beta release, the focus is on improving Z seams, as well as completing support for the full Method series of printers by introducing a profile for the UltiMaker Method.
          • Like
        • 1 reply
      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
    ×
    ×
    • Create New...