Jump to content
dmolina

UM2 No Power - Brick works

Recommended Posts

Posted · UM2 No Power - Brick works

Hello all,

I've been trying for the past weeks to bring this UM2 board I got to life. From the start, the board didn't accept firmware uploads, didn't comply when trying to burn the bootloader thru ISP or USBtiny programmers, but now, after countless hours, it seems I got those steps right, as I've been able to successfully upload Marlin into it.

The problem is, when I plug the brick and turn the board on, it doesn't turn on. When I supply power to the board thru either ICSP pins I get the green led and can communicate with it though.

I'm sure that the brick works because I've tested it in my printer, and the other brick I got doesn't turn it on either.

I wonder if there is anything happening with the relay, if I need to bring some pin HIGH or LOW somehow.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 23 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!