Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
FiddlingJoe

Stops extruding after a while

Recommended Posts

Hello all,

I read through a couple of the forums here, waw this sure is a community!

I just bought an Ultimaker 2+ but ran into a little hiccup.

I unpacked it, did a factory reset, leveled it. Fed it the grey PLA that was delivered with it and started to print the little cube-puzzle that was pre-installed on the SD card.

The first two parts of the cube it did wonderfully. I have them on my desk now and the quality is amazing.

At the third piece the nozzle suddenly stopped extruding. It was still moving as if it was printing but no PLA came out of the nozzle.

Before I start fidgeting around I thought I'd ask for advice first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!