Jump to content
giulioboni1995

Problem of extrusion with um2

Recommended Posts

Posted · Problem of extrusion with um2

Hi guys,i don't know why i AM not able to print with my um2,it seems like if it wasn't able to extrude enough material,and i print at 50 Speed,0.2 layer, 1.2 shell thichness and 150 of travel Speed,temperature 210,with eumakers pla.i have just changes the ptfe Because i tought that that was the problem but nothing changed....in the pitture is shown the problem....help me please!:(image.thumb.jpeg.4a87855bd566b405143bd73041c1b73f.jpeg

image.thumb.jpeg.4a87855bd566b405143bd73041c1b73f.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 19 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!