Jump to content
chrisbuett

After installing Cura 15.04.4 and updating the defaut firmware to v15.04,4 my feeder goes backward

Recommended Posts

Posted (edited) · After installing Cura 15.04.4 and updating the defaut firmware to v15.04,4 my feeder goes backward

Hi All

After installinh Cura 15.04.4 and updating the defaut firmware to v15.04,4 my feeder goes backward

I did this on a brand new utilmaker 2+ extended, byed on 10.03.2016.

Where can i download the original firmware for my Utilmaker, to fix this?

Hint: whenn i install the firmware of "utilmaker 2 extended", the feeder turn in the rigth way.

But i am not shure i can work with this.

Thanks for helping

Chris

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · After installing Cura 15.04.4 and updating the defaut firmware to v15.04,4 my feeder goes backward

If your um2 it's um2+ install um2+ firmware. If it isn't install um2 not + firmware. Um2 and um2+ have different feeders that's why it goes on reverse mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!