Jump to content
gurnben

UMO+ Assembly Rough/Wobbly/Hesitant X-Axis

Recommended Posts

Posted · UMO+ Assembly Rough/Wobbly/Hesitant X-Axis

Hey Guys,

Well, I'm new here and I hate that I am immediately here with an issue!

I just finished building my UMO+ and when installing and calibrating the print head I felt some hesitation in the Axis from Back to Front (honestly I forget which axis that is in this case).  I tried recalibrating it with the calibration sticks 3 times to no avail.  After writing this post I am going to try again and hope. It is causing the print head to hesitate and move jumpily when I finally activated it during the bed leveling.  Any ideas or suggestions?  I believe it may be related to the left axes bar as it appears that the pulleys are not aligned with the slider block but I am not sure.  I can gladly include picture and video!  

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!