Jump to content
Picaflor

Lost my profiles after every restart

Recommended Posts

Posted · Lost my profiles after every restart

Hello

I had updated Cura from 2.1.2 to 2.1.3 with the firmware update.

Now, after every restart from my printer I lost my material profiles and it are resettet to the defaults. I can load new from the sd card, but reload after every start I am not so happy.

I use 2.1.2 now, not more 2.1.3. - But I think this is an error? My printers are Um2+ and its the same on both.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!