Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Sign in to follow this  
alaris2

hot bed & dual extrusion broken?

Recommended Posts

I know there's been a bunch of posts about the buildmemarlin not working for hotbeds since late last year.

so I downloaded and tried to build the marlin from source.

however, it appears to also be broken for dual extrusion, in that if i set T0 to 50C (as an example), the ulticontroller shows both hotends are being taken to 50C, not just the one.

it reads 53/50 and 54/0 (as an example again) on the display. and yes, both are hot if you touch them.

known bug? is there a quick fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Print Core CC | Red for Ruby
      Q: For some users, abrasive materials may be a new subject matter. Can you explain what it is that makes a material abrasive when you are not sure which print core to use?
      A: Materials which are hard in a solid piece (like metals, ceramics and carbon fibers) will generally also wear down the nozzle. In general one should assume...
      • 1 reply
    • "Back To The Future" using Generative Design & Investment Casting
      Designing for light-weight parts is becoming more important, and I’m a firm believer in the need to produce lighter weight, less over-engineered parts for the future. This is for sustainability reasons because we need to be using less raw materials and, in things like transportation, it impacts the energy usage of the product during it’s service life.
        • Like
      • 12 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!