Jump to content
jamesthephiloso

Having Trouble getting Cura to open

Recommended Posts

Posted · Having Trouble getting Cura to open

Hey all. I've been using Cura for a couple of weeks now but all of a sudden it won't open for me. I'm using cura 2.3.1 and whenever I launch the software, I get the loading screen that shows the Ultimaker robot and the messages "loading plugins", "updating configuration", "loading machines", and "setting up scene". However, after a quarter second of setting up scene, the loading window disappears and no program is opened. I check the task manager and there's nothing open either. I can't figure out what happened as I didn't change anything. I've reinstalled twice since then and noting has fixed it. Anyone know what's up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 15 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!