Jump to content
Hagrid

Wifi problems

Recommended Posts

Posted · Wifi problems

Hello,

I'm using a UM3 for one month now and I often get problem with the Wifi connection.

I run the wifi setup, the printer connect to cura for a few seconds and then there is a message telling me that the connection with the printer was lost.........

I did this for 2 days now but it's not working........

Sometimes it work for a few days, and then it stop working for no reason....

Could someone help me ?

Thank you

Matthieu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!