Jump to content
joebok

Top and bottom of cube have no detail ... ?

Recommended Posts

Posted · Top and bottom of cube have no detail ... ?

I have designed a 6-sided die (cube) with inset roman numerals. However, when I print, both the top and the bottom inset text are not rendered - both surfaces are flat. Same behavior when I rotate the model around to different faces on the top & bottom.

When viewing the object in Cura, it looks fine. When I re-load the sliced gcode file, I can see that there has been no attempt to render the inset text. So it seems like Cura isn't doing the slicing right - but I'm new to this, not sure how to troubleshoot further... Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Top and bottom of cube have no detail ... ?

Hi and welcome to the community,

Can you show pictures of what it looks like in Cura (and in Layer view).

What is the depth of the text and how big is it? Does it show on the sides?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Top and bottom of cube have no detail ... ?

Also check the X-Ray view. If there are red areas, your model may be faulty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!