Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Sign in to follow this  
makingzone

Ulticontroler doesn't work

Recommended Posts

Hello,

I've just finished to assemble my ultimaker, but my Ulticontroler seems to not work.

I saw in the FAQ the problem with empty screen (Blue), but I've got the reverse probleme :

IMG 2649[1]

It's hard to take a screen in picture... We can't see well, but all square are white.

I havn't tried to reverse the wire yet.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In hindsight, the 2 cables are not the best solution. A single ribbon cable would have been easier (and most certainly just as available, as we used tons of 20 wire cables on my previous job)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!