Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Pbern

Ultimaker 3 extended PVA not working

Recommended Posts

Hi,

I'm new in 3d modeling. I just received my new printer and ready to test it.

Everything works well with core AA and PLA.

If I want to use the second core with PVA, so I select the extruder 2 at the right of CURA's window.

In printing over network, the printer will allways use Extruder 1 with PLA.

Am I missing something?

Thank you for the help

Cura 2.4 and Cura2.5 beta

Ultimaker firmware : 3.6.2

Windows 10 64bits

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • Our picks

    • Architect Design Contest | Vehicles.
      We're open for entries! - Design and submit your 3D designs of architectural entourage - vehicles - for a chance to win a large filament pack. Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled model can really help to get your idea across.
        • Like
      • 24 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 23 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!