Jump to content
Petroffski

XY Offset Calibration problem

Recommended Posts

Posted · XY Offset Calibration problem

We have a brand new Ultimaker 3 Extended and we can't seem to get the calibration to change. Even after putting in large numbers (11 for example) just to see a change in the pattern, there is no change. The calibration results stay the same. What could we/it be doing wrong? THX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · XY Offset Calibration problem

The pattern is always printed without the calibration.

If you want to see the result of the calibration, try printing a dual material object.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · XY Offset Calibration problem

The pattern is always printed without the calibration.

If you want to see the result of the calibration, try printing a dual material object.

 

Thanks for that... We'll not waste any more time trying to "zero out" the pattern.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!