Jump to content
aerobubulle

Cura asks to add a new printer each time it's launched with UMO+

Recommended Posts

Posted · Cura asks to add a new printer each time it's launched with UMO+

Hi,

I want to share this bug I have had for a long time now : Cura kind of prevents me from setting my UMO+ as the only printer I have.

If I use a UM2+ and choose it once at start and leave Cura while the UM2+ is selected, I'll still have it when I launch Cura afterwards.

If I choose UMO+ and leave Cura with it selected (= normal use), each time I start Cura it asks me to define a printer, then say I don't wanna calibrate ... etc.

This occurs since Cura 2.4 or something was released, and I thought it would be solved by the time but it seems that nobody knows this bug...

Thanks for help !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura asks to add a new printer each time it's launched with UMO+

A general tip: if you have an issue, but don't report it, chances of it getting fixed are slim.

Can you post your Cura logs to pastebin.com and post a link here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura asks to add a new printer each time it's launched with UMO+

Hi,

You're right :D

But I can't paste the whole, it makes Firefox lag and seems never to end...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!