Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Print problems


masterofrobots
 Share

Recommended Posts

Posted · Print problems

hello,

  I have been trying to solve this myself for a while, but I am stumped.  I have an Anet A8.  When I first got it and used the version of CURA that came with it(15 something I think), it printed OK.  After upgrading to the newer version of CURA (3.4), the prints are all flimsy.  I have tried tweaking infill and a bunch of other settings.  Also tried using an ANET A8 profile from thingiverse. 

 

Lateley switched to just printing test cubes.  Same results, but I don't have pictures of them.  You can see in the photo how flimsy/thin the print is.   You can basically just crush them in your hands.

 

 

I appreciate any advice suggestions.

 

Thanks

MVIMG_20180911_053458.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...