Jump to content
GeriX

Cura 3.5 issue - Strange/Bad travel paths, jumping

Recommended Posts

Posted · Cura 3.5 issue - Strange/Bad travel paths, jumping

Hello folks!

Since the new update I got the issue, that the printer prints all the straight lines individually and jumps from line to line, instead of printing one continuos path.

This results in a lot of jumpin around, stringing and lack of adhesion, as none of the lines are well connected. Here is a video of the issue.

My printer is a CR10s. Is there a new setting that produces this behaviour?

 

Thank y'all for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 3.5 issue - Strange/Bad travel paths, jumping

Hi @GeriX, I have taken a quick look at your files and can't see anything obviously wrong apart from the fact that you have z-hop set to 3mm which is, perhaps, somewhat OTT (literally).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!