Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Monoprice Mini Delta can't get usable output from Cura. Under-extrusion?


Kujako
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · Monoprice Mini Delta can't get usable output from Cura. Under-extrusion?

So, running with a Monoprice Mini Delta, printer works great with the packaged gcode (lucky cat). However, everything I slice using Cura comes out latticed rather than solid. Does not seem to be a temperature problem, I think it's speed. Even though both prints are set to 1x, the Cura output just rockets along at VERY high speeds.

 

Here is a pic of the output I'm getting, printed in two different resolutions.

AtGeKvy.png

Edited by Kujako
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...