Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Motherboard issue


Recommended Posts

Posted (edited) · Motherboard issue

Hi guys and gals, I’m hoping someone can give me some advice. One of my um2+’s has stopped powering up. After a close look at the motherboard a resister L1 seems to have blown (picture attached). I do get one green led on.

Does anyone know if this can be replaced or is there a work around? Or do I need to rob a bank and replace the board. Any advice would be helpful. Thanks in advance. 

4ADD3376-5E31-4B48-9C5B-BB94A197B125.jpeg

8A657A8D-C838-4AB2-BB99-5B50B25705BB.jpeg

Edited by Thirtythree3d
More evidence
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...