Jump to content
TimothyB

Slicer "skipping" a part of the print

Recommended Posts

Posted · Slicer "skipping" a part of the print

I was trying to make a combination of a holder for a flower pot with an iron man face on it.

When importing the file in Cura everything seemed ok, you can clearly see the ironman face in the prepare view.

But when Checking the Preview you clearly see the eyes are skipped for some reason. Could anyone help me with this problem?

Could the problem be caused by fusion not combining the 2 meshes properly?

ModelView.png

Preview.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Slicer "skipping" a part of the print

You might want to run the model through a model fixer (If you check the model in x-ray view and there are red areas, the model is incorrect)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Slicer "skipping" a part of the print

Hi,

 

Thanks for the response and sorry for the late reply. Can you recommend any model fixer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!