Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Problem with WiFi


IWP
 Share

Recommended Posts

Posted · Problem with WiFi

Hi I have just purchased an Ultimaker s5, I tried to set up the Wi-Fi on it but all the buttons were greyed out. I returned it to the supplier and he checked it reinstalled the software and returned it to me. The same problem still exsists. Everything else is fine and it is printing well. I have a 4 day 19 hour print on it at the moment. Any ideas what could be causing the problem with the Wi-Fi???? as I do not want to have to return it again. I live in the UK. Thanks

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...