Jump to content
cloakfiend

Old cura 2 question

Recommended Posts

Posted · Old cura 2 question

Just wondering but how come when i set the um2 nozzle to .35 just like my s5 the line wont draw. Here is the same model same size but one has my manual support the other doesnt? Anything ive missed? Just curious. 

20191127_003159.jpg

20191127_003204.jpg

20191127_003208.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Old cura 2 question

Nevermind its was cura 3.4 actually.  It was under print thin walls. I guess its default for the s5? For the first time ever im seeing the s5 outperform my um2 quality wise? Not speedwise though! Lol.

Could just be the yellow filament is crappy though. S5 gets nothing but tr red for quality jobs. I just ruined 12 printed coins that took 40 hours to print. So annoyed with myself. I knew the tiny details would be destroyed with acetone!!!! Oh well now i know for sure. Will post my results when and if i ever finish this commision!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!