Jump to content
mbmast

Problem copy machine settings from old Cura to new.

Recommended Posts

Posted (edited) · Problem copy machine settings from old Cura to new.

I bought a CreatBot D600 Pro printer.  This printer comes with the old style Cura software with the printer pre-configured (after selecting from a list of CreatBot printers).  There's no export feature here, so I'm just manually copying the printer settings into the newer version of Cura.  I'm running into a problem setting the printer head settings.  When I specify X min and Y min values of 75.0 and 18.0 respectively, Cura (the newer Cura) resets them to -75.0 and -10.0, respectively.  See image.  

 

Why is it doing this?  How do change these values?

 

 

2019-12-10 (2).png

Edited by mbmast

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Problem copy machine settings from old Cura to new.

What makes you think this is a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Problem copy machine settings from old Cura to new.

@ahoeben Well, I can't replicate the printer settings from the old version of Cura to the new version of Cura.  Isn't that a problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Problem copy machine settings from old Cura to new.
11 hours ago, mbmast said:

Isn't that a problem?

 

No. The new Cura represents the same data in a more correct way.

 

The head dimensions are only used for One-at-a-time printing anyway.

Edited by ahoeben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!