Jump to content

Cura 4.3-4.4 hase a problem


mrSEADEMON

Recommended Posts

Posted · Cura 4.3-4.4 hase a problem

1. in 4.2 this work ok. After upgrade in 4.3 this seting can't see

in 4.4-4.41 - no this setting.

when you set temp to 230 first level start print on 200 and printing fail

2. In 4.3-4.41 when you try change nozle size setting don't change!!!

 

I go back to good working 4.21 version

 

CURA PROBLEM.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...