Jump to content

New Ultimaker 3 won't load PVA


djnorris_2000

Recommended Posts

Posted · New Ultimaker 3 won't load PVA

I've got a new Ultimaker and am setting it up for the first time, following the instructions in the set up guide.  I've loaded both print cores fine - AA0.4 in 1 and BB 0.4 in two - and the instructions now tell me to load the PVA materials into core 2 but when I try this I get an error saying "Material 2:  Ultimaker PVA Natural is not compatible with the BB 0.4 PrintCore 2."

I've looked around online and it seems like PVA should work with that print core, but I can't find anyone else who's had this problem.  Any ideas what I could do, or where I should look for a solution?

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...