Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura 4.5.0 - blank white screen on first launch


indyjason79
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura 4.5.0 - blank white screen on first launch

I just installed Cura 4.5.0 on a brand new machine and when I launch and click the 'Get Started' button then app goes to a blank white screen and doesn't do anything after that. 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Cura 4.5.0 - blank white screen on first launch

    I'll report it on GitHub at some point, but I don't have time right now. I need to print 3D Face Shields for my local hospitals and don't have time to wait for a bug fix. I'll just have to use another slicer at this point. Thanks.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...