Jump to content
schpongo

Ultimaker 4.6: variants not recognized

Recommended Posts

Posted · Ultimaker 4.6: variants not recognized

Hey, 
 

I've written my own definition, extruder and variant files for my printer. This morning I upgraded to 4.6 and now my variants are gone. To make sure that it was "caused" by the update I reverted to 4.5 and there I can still chose my different variants.

I'll attach one of the variant files, the definition file and the extruder file. 

I'm glad to receive any suggestions
Greetings Daniel
 

Archive.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 4.6: variants not recognized

Update the version number. It should be 12 now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 4.6: variants not recognized
3 hours ago, nallath said:

Update the version number. It should be 12 now.

Thanks for the reply but the problem persists. I've attached the changed files. 

resources.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Ultimaker 4.6: variants not recognized

I was able to solve the problem by changing the changing the version number in the metadata section to 13:
 

[metadata]
setting_version = 13

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...