Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

MKS Cura 4.4 plugin is displayed incorrectly in Cura 4.6.2


Recommended Posts

Posted (edited) · MKS Cura 4.4 plugin is displayed incorrectly in Cura 4.6.2

Hello there. I recently became a Cura 4.6.2 user. to print on the FlyingBear Ghost 5 printer. to use WiFi, I installed the MKS Cura 4.4 plugin.I think that the plugin is displayed incorrectly in Cura.

MKS Cura.gif

Edited by Nikon_55
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · MKS Cura 4.4 plugin is displayed incorrectly in Cura 4.6.2

    The issue was resolved, I found a slightly modified plugin from the developer. Everything fell into place normally. Sorry to bother you at the wrong address

     

    Who is interested click. (Fixed it a bit. The previous link led to the modified file.)

    Edited by Nikon_55
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · MKS Cura 4.4 plugin is displayed incorrectly in Cura 4.6.2

    It might be nice for other users of the plugin if you mentioned where you got the updated version.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · MKS Cura 4.4 plugin is displayed incorrectly in Cura 4.6.2

    It might be nice for other users of the plugin if you mentioned where you got the updated version.

    Added a link to the previous post.
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...