Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Filament éjecté au lancement d'une impression


JJacq
 Share

Recommended Posts

Posted · Filament éjecté au lancement d'une impression

Bonjour,

 

Je n'ai aucun problème si j'imprime des exemples fournis avec l'imprimante (ils ne sont pas modifiables dans Cura).

Par contre, si j'importe un objet dans Cura, et que je le sauvegarde, lorsque je lance l'impression, le filament est éjecté sur toute sa longueur, puis l'impression se lance, mais sans filament du coup 😞

 

Testé avec plusieurs objets mais toujours le même départ.

 

Une piste ?

 

Merci par avance.

 

Imprimante Alfawise U30 Pro (Alfawise U30 dans les imprimantes proposées par le logiciel) - Cura 4.7.1

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...