Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

left hand Icon labels missing


Andrew-Hayes
 Share

Recommended Posts

Posted · left hand Icon labels missing

When I hover my mouse over the left hand icons I no longer see the labels of the function of that icon, this has been the case since the last two updates, I have tried totally uninstalling the software and re-installing but with no success.

 Does anyone know of a fix for this bug? or have I turned them off by mistake possibly, I have searched for a toggle function but have not found one.

I have the dark theme activated and am running 4.8 on Windows 10

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...