Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura crashes when i enable SLI on my Nvidia gtx 970's


Recommended Posts

Posted · Cura crashes when i enable SLI on my Nvidia gtx 970's

Hi there, 

 

I have recently added a second Nvidia GTX 970 to my computer. 

 

After i enabled SLI cura crashed during application loading. 

 

I see the splash screen and when it gets to loading UI it crashes and the program doesn't complete its load cycle. 

 

are there any settings or things i need to apply to make this work with SLI 

 

when i disable SLI the program loads as expected 

 

I am running windows 10 

intel i7 4GHZ 

32GB ram 

2x Nvidia GTX 970

SSD hard drives 

 

 

Any help would be amazing as i want to use SLI for lots of other applications and this is a big problem for me 

 


 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...