Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Strange supports


Valrog
 Share

Recommended Posts

Posted · Strange supports

Greetings Folks! I have been using Cura for around a year and still very much learning the software. But after the last update im getting weird supports. In attached picture there are 2 or 3 holes (whichever end you look at) that need support. For some reason the supports for the holes are being connected then also takes the supports down to the bed. These are basically gopro adapters. If i take the support angle to 75 all supports vanish too. Ive been able to squash damn near all bugs myself and alot of googlin but this one has me stumped. Thanks for any comments and if ya need more info ill gladly fish it up. I bid all a good day!

Screenshot (2).png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...