Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

S5 prints calibration but won't extrude for prints


Recommended Posts

Posted · S5 prints calibration but won't extrude for prints

So our S5 will print a xy offset print just fine. No issues extrusing for it. As soon as I try to print a project of any kind it will not extrude anything and claim it is empty. 

 

I've cleaned it. Backed out and replaced the material twice. Taken the heads on and off. Manually leveled. Initially it was saying the print heights were too different from each other while it wouldn't print. Now it just acts like it's empty and never attempts to send any filiment through. 

 

Any ideas? 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • Ultimaker showcase | April 2022 | 4pm CEST | 10am EDT
        I'm excited because I've personally produced this showcase event, so if you are curious what else I'm up to nowadays, come check it out and say hi in the chat! It would mean a lot! 
        • 4 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...