Jump to content

Grey model in preview, nothing slices


Qian14Z

Recommended Posts

Posted · Grey model in preview, nothing slices

Hi, I'm new to cura and 3D printing. When I was trying to slice my model I found it was completly grey in preview (except the support I made). How can I fix that? grey.thumb.png.1c40ffd202f9c1aecdde6df677c679e8.png

(The model before slicing has some red overhangs)

redarea.thumb.png.431787693b3177c96676adfc94c5a82f.png

Thanks!

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...