Jump to content
UltiMaker Community of 3D Printing Experts

cura 5.2.1 stoped working no error code?


enderhoe
 Share

Recommended Posts

Posted · cura 5.2.1 stoped working no error code?

cura5.2.1 stopped working after I did a Windows 10 "debloat" cura 4.13 still launches just fine. I do like the features of 5.2.1 but the downside is I'm not getting an error code or reason of the failure to launch I click it and nothing happens just Windows says close or wait for program. Does anybody know what specific drivers or what I would need to reinstall for cura 5.2 to work ive already unistalled and reinstalled.

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...