Jump to content

Just have a problem occurung with my s3, whenever i try to insert my bowden tube back in the PVA, it goes in way less than the PLA bowden tube is this meant to happen or is somethiing faulty on my S3


Adaiah

Recommended Posts

Posted · Just have a problem occurung with my s3, whenever i try to insert my bowden tube back in the PVA, it goes in way less than the PLA bowden tube is this meant to happen or is somethiing faulty on my S3

Im currently on 8.2.0

I have a Ultimaker S3

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • UltiMaker Cura 5.8 beta released
        Another Cura release has arrived and in this 5.8 beta release, the focus is on improving Z seams, as well as completing support for the full Method series of printers by introducing a profile for the UltiMaker Method.
          • Like
        • 1 reply
      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
    ×
    ×
    • Create New...