Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

firmware 14.03


roderique-arisiaman
 Share

Recommended Posts

Posted · firmware 14.03

This week I updated our UM2 to firmware 14.03 and immediately ran into a problem, when starting a print job, the printer would start printing without even heating up the nozzle. So the UM2 would just go through the motions without releasing any material. Manually tuning the nozzle to 220 degrees, did help, but its not the way to work I guess.

I downgraded beck to Cura 14.01 and installed its firmware and it was all back to normal. But the file I saved with the 14.03 version would still print without heating the nozzle (it even displays no further information on the display when selected from the menu on the UM2)

any thoughts?

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...