Jump to content
Sign in to follow this  
jjshortcut

Slice-ing error: ValueError: expected length 2, got 1

Recommended Posts

Posted · Slice-ing error: ValueError: expected length 2, got 1

Hi Daid,

Today I installed Cura RC3 on my windows PC but I'm having trouble slice-ing my models, it's giving me the following error: "ValueError: expected length 2, got 1" which happens on every model I load... Any idea's? Thanks!

GUI_error_cura.png

and

Cmd_error_cura.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Slice-ing error: ValueError: expected length 2, got 1

I also just installed Cura RC3 (new Ultimaker, never used Cura before) and I get the same or a similar error....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Slice-ing error: ValueError: expected length 2, got 1

I've found the bug. It happens if you never touched the start/end GCode.

Quick fix is:

-Use "expert->normal mode"

-Goto the "start/end gcode" tab

-Click the "end.gcode" on the left

Done. That's all. This causes the default start/end code to be stored and used properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Slice-ing error: ValueError: expected length 2, got 1

You're welcome.

I'll be releasing RC4 soon to fix this. As it's an very annoying bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!