Jump to content
Sign in to follow this  
thirty6

No output to heated bed

Recommended Posts

Posted · No output to heated bed

I think my main board may be on the way out, but just need your opinion before spending the money.

Ulticontoller keeps going blank or filling the screen with odd letters and numbers

and now i am getting no output to the heated bed when i test the output at the board i get 0.01 volts which i imagine is not enough to switch on the relay.

I have started a support request the other day but don't hold much hope of a prompt reply.

Can you buy a non ultimaker board?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · No output to heated bed

So in the end the answer was....

One dead Arduino (unable to contact via usb to change firmware)

and 4 poorly step drivers.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 86 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!