Jump to content

LED not working


hummel

Recommended Posts

Posted · LED not working

Hi. Have not used my UM2 for a week. When powered it up the LED is not working.

Checked Settings and it's set to 100%, changed it and set to 100% again. Still not working. What is the best guess before I dissasemble the printer for the fault?

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · LED not working

    A few sentences din not make it into the reply above. :-)

    The cable was turned 180° in the connector and then locking function on e the single cable is not working.

    Now I have 2 places where the printer is assembled totally incorrect.

    Are Ultimaker having serious problems with quality of their products?

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Like
        • 2 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...