Jump to content
Sign in to follow this  
jenny-roberts

Hot end thermistor reconnection

Recommended Posts

Posted · Hot end thermistor reconnection

Hi,

Whilst changing the hot end on my Ultimaker 2, I managed to get the thermistor end stuck in the hot end block. I’ve now removed the thermistor connector but have this separate to the ends of the thermistor cable. I can get the connector back on to the end of the themistor cable and there looks to be enough wire exposed on each of the three wires to make contact with the connector, although I’m unsure as to whether all three should be exposed or not.

Can anyone advise me as to how I can fix it and remove the error displaying on the screen please?

Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Hot end thermistor reconnection

Jenny, can you clarify if the thermistor wires have been pulled out of the plug connector that connects to the UM2 board or are the wires pulled out of the cap end that is attached to the heater block? The solution depends on which end is detached.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!