Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Printing issues


mprice
 Share

Recommended Posts

Posted · Printing issues

I have printed a test model that came with the unit from the sd card with no issues. Now I am trying to print a model from solidworks. I have saved it as an .stl file, opened it up in replicator g, created a g code however when I load the g code and hit build i get a read timed out error and a packet timed out error.

Another thing I am seeing is after I hit g code another screen pops up that has a header of skeinlayer, and a % bar which typically only shows about 8%. I have left it run for hours and it doesn't seem to ever complete, so i hit file, save and close and I then have to open the g code.

Any help is appreciated as this is getting frustrating

Thanks

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...