Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Guisao5

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Guisao5

  1. I have the same problem, does anyone have any solution. I'm getting to work more or less using the app in low resolution, giving less problems.
  2. I have the same problem, does anyone have any solution. I'm getting to work more or less using the app in low resolution, giving less problems.
  3. Could you tell me if you can remove these lines? ;Generated with Cura_SteamEngine 3.4.1 ;M82 ;absolute extrusion mode ;M190 S105 ;Uncomment to add your own bed temperature line ;M109 S225 ;Uncomment to add your own temperature line G90; EXTRUSORA NO POSICIONAMENTO ABSOLUTO M83; EXTRUSORA NO MODO RELATIVO M106 S255; LIGA VENTILADOR G4 P500; PAUSA MOVIMENTO M106 S0; LIGA VENTILADOR M140 S105; TEMPERATURA DA MESA M190 S105; AGUARDA MESA AQUECER M109 S100; FAZ AQUECIMENTO DO BICO M104 S225; FAZ PRE AQUECIMENTO DO BICO M402 G28; HOME GERAL M400 G29 V4 T ; AUTO NIV
  4. You did it right, thank you very much.
  5. The gcode does not work as expected in Cura 3.4.1 It's like this in the Start code ;Sliced at: {day} {date} {time} ;Basic settings: Layer height: {layer_height} Walls: {wall_thickness} Fill: {fill_density} ;Print time: {print_time} ;Filament used: {filament_amount}m {filament_weight}g ;Filament cost: {filament_cost} ;M190 S{print_bed_temperature} ;Uncomment to add your own bed temperature line ;M109 S{print_temperature} ;Uncomment to add your own temperature line G90; EXTRUSORA NO POSICIONAMENTO ABSOLUTO M83; EXTRUSORA NO MODO REL
  6. The temperature of the first layer does not change on the machine nor on the gcode despite being specified in the software.
  7. were Z hop when retracting in Cura 2.6???
×
×
  • Create New...