Jump to content

Geert54

Dormant
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • 3D printer
  Other 3D printer

Geert54's Achievements

0

Reputation

 1. Geert54

  Support

  Hallo, Ben al een hele tijd bezig met dit project om een goed ondersteuning te krijgen. Ik zoek een ondersteuning voor de grote gaten in dit project, en ik weet niet of er een instelling is voor alleen in de gaten een dunne laag te printen als ondersteuning en die dan te verwijderen. FQQS_39a.BbCornetBucketSegmenten.3mf
 2. Hallo, Ik heb in cura 5.1 de part of calibration shapes gedownload. Cura weer opgestart. Ben toen naar PLA TempTower gegaan en deze op het bed gezet. Op you tube heb ik gezien dat er ook een functie Copy Scripts is maar deze mis ik. Deze is voor verder instellingen. Doe ik iets verkeerd
 3. Bedankt voor de reactie. Ik heb gedaan wat je vroeg en heb de ruimte 2 mm gemaakt inplaats van 1.6. In de afdruk die ik nu heb gemaakt kun je zien dat de gaten nog wel zijn afgebeeld. Kun jij mij vertellen hoe ik van de draden ( stringen ) afkom, met een kleine ronding heb ik hier geen last van.
 4. Hallo, Na veel zoeken en problemen de afgelopen jaar heb ik eindelijk een goede print maar nu krijg ik de afdruk met gaten en ik zie ze ook in cura. Deze afdruk heeft een ronding van ongeveer 300mm, maar ik kom dit probleem niet tegen met een ronding van ongeveer 150 mm. Welke instelling heb ik niet goed. Ik werk met een 0.8 nozzle en een temperatuur van 225 gr.
 5. Ik kan de optie "Binnen naar Buiten" niet vinden in alleen de optie "buiten voor binnen" in de optie wanden.
 6. Bedankt Scopyjopy maar ik wil mijn producten met segmenten printen en geen gladde buitenrand
 7. Hallo, Ik ben aan het printen met een Anycibic protetor, en kom het volgende probleem tegen. Ik ben met een rond voorwerp aan het printen en sommige lagen worden niet mooi, ik heb met verschillende instellingen van mijn intrekafstanden gewerkt maar het heeft niet geholpen. Heeft er iemand een oplossing.
×
×
 • Create New...