Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Heater Error


solidify
 Share

Recommended Posts

Posted · Heater Error

Hi I Have UM2 Extended.

I just replaced my hot end assembly and now I am getting heater error. Not sure why this is happening as the heater was working fine before.

Is it that I damaged it? Or some other issue?

Temperature sensor seems to be working fine.

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Heater Error

    Thanks for you quick reply.

    I checked the assembly again, no part is in contact with hot end or nozzle. I also tried heating when hot end was separate from the carriage.

    Temperature does not increase even slightest bit.

    I have ordered for another heater but I am worried if i am on the right track.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...