Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Y-axis motor problem not rotating smoothly


Objectprint
 Share

Recommended Posts

Posted · Y-axis motor problem not rotating smoothly

Hey guys,

I have a little problem with my ultimaker 2 and from one day to the other the y axis motor doesn't seem to rotate correctly?! so when the printer is off and you try moving the extruder head around the axis you can not move the extruder head to the back so to its home position. Cables are all connected. I think it could be the axis controller but it happens when the printer is on and the cables are out of that axis?!?

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • The Ultimaker Showcase — October 14. What's new?
        Your dear friends at Ultimaker have some exciting news and insights for you!
         
        • 0 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...