Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Infillobject gets removed adding second object


Recommended Posts

Posted · Infillobject gets removed adding second object

Hi,

Does anyone know, why my "infill object" disappears, when I'll add a second object, which also has such a "infill object" as support? I'm trying to print some airplane parts from 3dlabprint using standard Ultimaker Cura:

5a3323f0c82a3_2016-11-2121_40_26-Cura.thumb.png.987f6aa270b0e37b1391596d7fc4ab13.png

5a3323f0edc8d_2016-11-2121_41_49-Cura.thumb.png.b534044fa9bb9f7d4ff462ffdcf31a3d.png

Is there any setting for that? Otherwise I need to print every part separate.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Infillobject gets removed adding second object

    Are you using infill meshes in the per object settings? That's pretty cool!

    Which version of cura are you using?

    Which steps did you take to make the infill support?

    Try setting the global infill setting to 1% and see if that helps.

    Please share your model files so that we can recreate the problem.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Infillobject gets removed adding second object

    No, not really, this is already created in the STL's ;-)

    I am using the most recent version 2.3.1

    Well, I think it's easier, if I share directly my cura profile, so that you'll be able to reproduce the issue: https://1drv.ms/u/s!AgDJkziNTP0NgrtQnQeA_4zm6cPkFg

    I can't share the complete model, as I bought them mysel, but here is the Wing part, which creates the same issue: http://www.thingiverse.com/thing:998525/#files

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...