Jump to content
erichmc

Wifi connection

Recommended Posts

Posted · Wifi connection

recently updated my Ultimaker 3 with the latest firmware and the newest cura 2.4. My machine keeps losing connection to cura or the application on the iPhone. I have reset my wifi and my machine to factory settings and the same issue is occurring? It continues to "lose connection to the printer" also when I click connect on the wireless network usually the machine asks for permission but now it does nothing. Could this be a firmware issue. How can I resolve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!