Jump to content

eMail notification not working?


mprowe

Recommended Posts

Posted · eMail notification not working?

Hi,

I'm new here, so I'm not sure how things work on this forum. So maybe its not broken?

But I'm not getting email notification that there has been a reply to a topic that I am following.

I've double checked that my email address is correct in my profile.

Any suggestions? I'll look back soon to see if there have been any answers...

Regards, Martin

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · eMail notification not working?

    Hi @mprowe,

    Welcome to the Ultimaker community! :)

    There could be a couple of things, have you checked if the emails did not end up somewhere in your spam filter? They are sent from noreply@.

    Next, did you enable the email notification setting?

    You can find it by following this route:

    Click on your username top right > Settings > Notifications > there you can select which events you want to receive an email from.

    Let me know if this helps, or if you have any further questions!

    Have a great day!

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · eMail notification not working?

    Hi SandervG,

    Thank you for the information. Yes, my email notifications were on.

    BUT, I had not noticed that they were set to "Weekly". Changed to "Immediately" and all is well now. Thank you.

     

    ....., or if you have any further questions!

    Please, please, have a look at your CAPTURE policy/visibility!

    Four time now (and I've only been on this forum a few days), I have composed a lengthy missive full of interesting information - only to click on "Post", before checking the I'm not a Robot box!

    All gone! Have to start again!

    My apologies to all who have got a terse and tetchy reply...

    Regards, Martin

  • Link to post
    Share on other sites

    • 2 weeks later...
    Posted · eMail notification not working?

    I've had this problem as well. Could it be related to the fact that two reply text boxes open when you use the reply function? Using Chrome here.

     

    Four time now (and I've only been on this forum a few days), I have composed a lengthy missive full of interesting information - only to click on "Post", before checking the I'm not a Robot box!

    All gone! Have to start again!

    My apologies to all who have got a terse and tetchy reply...

    Regards, Martin

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · eMail notification not working?

    I've had this problem as well. Could it be related to the fact that two reply text boxes open when you use the reply function? Using Chrome here.

    Pete

    P.S. took three tries to get this to go. Had to cut and paste the quotes to put them in the text box at the bottom of the page and write my reply there.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • S-Line Firmware 8.3.0 was released Nov. 20th on the "Latest" firmware branch.
        (Sorry, was out of office when this released)

        This update is for...
        All UltiMaker S series  
        New features
         
        Temperature status. During print preparation, the temperatures of the print cores and build plate will be shown on the display. This gives a better indication of the progress and remaining wait time. Save log files in paused state. It is now possible to save the printer's log files to USB if the currently active print job is paused. Previously, the Dump logs to USB option was only enabled if the printer was in idle state. Confirm print removal via Digital Factory. If the printer is connected to the Digital Factory, it is now possible to confirm the removal of a previous print job via the Digital Factory interface. This is useful in situations where the build plate is clear, but the operator forgot to select Confirm removal on the printer’s display. Visit this page for more information about this feature.
          • Like
        • 0 replies
      • Ultimaker Cura 5.6 stable released
        Cura now supports Method series printers!
         
        A year after the merger of Ultimaker and MakerBotQQ, we have unlocked the ability for users of our Method series printers to slice files using UltiMaker Cura. As of this release, users can find profiles for our Method and Method XL printers, as well as material profiles for ABS-R, ABS-CF, and RapidRinse. Meaning it’s now possible to use either Cura or the existing cloud-slicing software CloudPrint when printing with these printers or materials
        • 48 replies
    ×
    ×
    • Create New...