Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
kmanstudios

Cura 2.5 not showing select settings on per model tab

Recommended Posts

Maybe, I did not think of that. But what is funny is that I did not touch those settings and wanted to make a screen shot.

Methinks the program knew it was about to be spanked publicly and it decided to behave LOL :p

But, seriously, should that happen again, I will definitely look at that.

I did just checked the modes as you mentioned and it does look likely that is all that happened.

It has been the tech week from hell and, well, it just seemed more of the same. Drive going wonky, slow backups and other strange things.

Thanks!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • Our picks

    • Architect Design Contest | Vehicles.
      We're open for entries! - Design and submit your 3D designs of architectural entourage - vehicles - for a chance to win a large filament pack. Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled model can really help to get your idea across.
        • Like
      • 26 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 23 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!